Παναιτωλικός (U15) - Ολυμπιακός (U15)

Η U15 του Ολυμπιακού πέρασε από το Αγρίνιο!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Παναιτωλικού με 2-0, για την 12η αγωνιστική της Super League U15.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες έπαιζαν αρκετά σκληρά προσπαθώντας να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων με τις φάσεις να είναι ελάχιστες στο πρώτο 40λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν πιο δυνατά και είχαν ευκαιρίες, τόσο με τον Φλέγγα, όσο και με τον Κοτρομαγιά. Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε στο 60′ ο Τσαβούρογλου, ο οποίος έπειτα από την πάσα του Κοτρομαγιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0.

Η συνέχεια άνηκε και πάλι στον Ολυμπιακό, ο οποίος στο 70ό λεπτό “κλείδωσε” τη νίκη, με τον Κολιό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Ζαρακάς, Κολιός, Ζαχάκης, Βιδάλης, Μούτας (73′ Σιδηρόπουλος), Σαϊτάνης, Ζόχιος (41′ Μπέτσικας), Κοτρομαγιάς, Τσαβούρογλου, Μερεμετσάκης (41′ Τζεβελέκος), Φλέγγας (65′ Βασιλόπουλος).

Παναιτωλικός: Μακρής, Σκόνδρας, Γαλιάτσος, Μέντζας, Αναστασίου, Μυλωνάς, Παναγιωτόπουλος, Τσούκης, Μέγας, Τσάκος, Μπαλάφας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ