Βέλγιο

Ο Καρέτσας “τελείωσε” κάθε… μνηστήρα με μια του υπογραφή!

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Καρέτσας έδωσε… τέλος σε κάθε σενάριο μεταγραφής, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του με την Γκενκ.

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Γκενκ μέχρι το 2029, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Βέλγιο.

Τα “βουβάλια” επέκτειναν το συμβόλαιο του “Κος” προκειμένου να οχυρωθούν για το καλοκαίρι που πλησιάζει καθώς ο Καρέτσας έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Στο Βέλγιο τα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο 18χρονος διεθνής ακραίος επιθετικός υπέγραψε, με σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, χωρίς να γίνει γνωστό αν έχει μπει στη συμφωνία ρήτρα εξαγοράς.

Συνολικά στην καριέρα του με την Γκενκ, ο Καρέτσας έχει καταγράψει 62 συμμετοχές, όπου μετράει 3 γκολ και 12 ασίστ. Παράλληλα, σε 9 συμμετοχές με το εθνόσημο έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει δώσει μία ασίστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για τα προκριματικά του EURO!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, απηύθυνε πρόσκληση...

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Κορασίδων στο EURO!

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 5-0 από την αντίστοιχη της...

“Εξάστερη” εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 6-0...

Τρίποντο για τον Βόλο επί της Κηφισιάς!

Νίκη για τον Βόλο κόντρα στην Κηφισιά, όπου επικράτησε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ