Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη, την ερχόμενη αγωνιστική και θα παίξει για πρώτη φορά στο “Σεραφείδειο”.
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε τη συγκεκριμένη κίνηση κι απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει το “παρών” στα Σπάτα.
Το ΑΕΚ – Άρης για τη Super League U19 είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής (23/11), στις 13:00.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
“Η Κ19 της ΑΕΚ υποδέχεται την αντίστοιχη του Άρη την Κυριακή (13.00) και θα είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το Σεραφείδειο για αγώνα της Super League K19.
Το γήπεδο στα Σπάτα θα ανοίξει τις πύλες του και τα παιδιά της ΑΕΚ περιμένουν την υποστήριξη του κόσμου σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα.
Η ομάδα της ΑΕΚ βρίσκεται και θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει εκεί. Κυρίως, όμως, θέλει κοντά της τους φιλάθλους, ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να διαπιστώσουν την καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία”.

