Σάββατο, 15/11/25
Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2025
Super League 2 U17

Ξεκινά η U17 του Πανθρακικού μέσω του… Καμπανιακού στη Super League 2!

Ο Πανθρακικός θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, σε επίπεδο U17, μέσα από τη συνεργασία του με τον Καμπανιακό.

Όπως έγινε γνωστό, μέσω της λίγκας, ο Καμπανιακός θα υποδεχθεί την Κυριακή στην πρεμιέρα της Super League 2 U17 τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Ο Καμπανιακός, μέσω συνεργασίας με την ομάδα του Πανθρακικού, θα δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θράκης να αγωνιστούν σε επίπεδα δεύτερης κατηγορίας, προκειμένου να “γεμίσουν” με εμπειρίες και παραστάσεις ενός πιο απαιτητικού πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές των “Πρασίνων” προπονούνται κάτω από τις οδηγίες του Κυριάκου Αμαξόπουλου, με την πρεμιέρα να φέρνει αρκετή ανυπομονησία στις τάξεις της Θρακιώτικης ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” και την Γεωργία η ταλαντούχα Εθνική Ελπίδων!

Η "τρομακτική" Εθνική ομάδα δεν... λέει να σταματήσει, πετυχαίνοντας...

Σε ποιο γήπεδο θα παίξει ο ΠΑΟΚ με την Λέγκια;

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τους Πολωνούς,...

Για το… απόλυτο νικών η Εθνική κόντρα στη Γεωργία!

Με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς του 6ου προκριματικού...

Μάνατζερ στα 14; Χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής εκπροσώπηση σε τόσο μικρή ηλικία;

Τα τελευταία χρόνια, ο χώρος του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου έχει...

Μια “γεύση” από… “Πράσινη” καθημερινότητα στην Ακαδημία!

Ο Παναθηναϊκός θέλησε να κάνει το δικό του... Day...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ