Ισπανία

Πένθος για 15χρονο ποδοσφαιριστή – “Έσβησε” ξαφνικά!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής “έσβησε” ξαφνικά, προκαλώντας θλίψη τόσο στην ομάδα, όσο και στην ποδοσφαιρική κοινωνία.

Η Ρεάλ Σαραγόσα και το ισπανικό ποδόσφαιρο βρίσκονται σε πένθος. Ο Χόρχε Κασάδο, ποδοσφαιριστής της ομάδας Junior A, απεβίωσε τη Δευτέρα σε ηλικία 15 ετών.

Ο Χόρχε, μέλος της Σαραγόσα από την παιδική του ηλικία, εντάχθηκε στην ακαδημία νέων ως παίκτης κάτω των 12 ετών και φέτος έπαιζε την έκτη σεζόν του στον σύλλογο, ενώ είχε επίσης κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα πριν από τον ξαφνικό θάνατό του.

Οι “Μπλανκίγιος” ανακοίνωσαν ότι κήρυξαν τη σημερινή ημέρα επίσημη ημέρα πένθους κι ανέστειλαν κάθε δραστηριότητα στο προπονητικό κέντρο (Sports City) μετά από αυτή την θλιβερή είδηση.

“Έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης στα αποδυτήρια και αφήνει ένα αναντικατάστατο κενό στην ομάδα του. Η Sports City, συντετριμμένη από αυτή την τραγική είδηση, θα αναστείλει πλήρως τις δραστηριότητές της και η πρώτη ομάδα θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή πριν από την προπόνηση”, ανακοίνωσε ο σύλλογος της ισπανικής Β΄ Εθνικής.
“Στη Ρεάλ Σαραγόσα, συντετριμμένοι από αυτή την απώλεια, συμμεριζόμαστε την απέραντη θλίψη της οικογένειας και των αγαπημένων του Χόρχε. Ο σύλλογος τους στέλνει όλη την αγάπη και τη δύναμή του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αναπαύσου εν ειρήνη, Χόρχε”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Διπλό” στην Τρίπολη για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, όπου επικράτησε με...

“Σαρωτική” εμφάνιση για την U17 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την έδρα του ΟΦΗ, επικρατώντας...

Πήρε το τρίποντο στον Βόλο ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος έφυγε από τον Βόλο, επικρατώντας με 1-0,...

Διπλό στην Κρήτη και… πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πήγε στην Κρήτη και επικράτησε με 4-1...

Τρομερή Λάρισα πέρασε με… τετάρτη από τον Άρη!

Η Λάρισα πέρασε από την έδρα του Άρη, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ