Άρης

Μπαίνει άμεσα χειρουργείο ο νεαρός Βοριαζίδης – Εξεργασία στα γεννητικά όργανα του!

Άπαντες στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή, που θα περάσει τις πόρτες του χειρουργείου για ένα πρόβλημα που προέκυψε.

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Άρης, ο 21χρονος, Μιχάλης Βοριαζίδης, μέσος αντιμετωπίζει εξεργασία στα γεννητικά όργανα, με τους κίτρινους να εκφράζουν τη στήριξή τους στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν σήμερα, διαπιστώθηκε το σοβαρό αυτό πρόβλημα και τη Δευτέρα (20/10) θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου δίχως επί του παρόντος να είναι ξεκάθαρο το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Εξάλλου, αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί την οικογένεια του Άρη στην παρούσα στιγμή καθώς προέχει να βγει νικητής από το σοβαρό πρόβλημα υγείας κι αυτό το μήνυμα εστάλη στον ποδοσφαιριστή απ’ όλους στον οργανισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

“Υπάρχουν, δυστυχώς, στιγμές που η ζωή μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και μας δοκιμάζει…
Μια τέτοια βιώνει εδώ και λίγες ώρες ο Μιχάλης Βοριαζίδης.
Ο 21χρονος μέσος, κατόπιν εξετάσεων που του έγιναν σήμερα από τον γιατρό της ομάδας μας, Ιωάννη Χρίστου, βρέθηκε να έχει εξεργασία στα γεννητικά του όργανα.
Την Δευτέρα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα ακολουθηθούν όλα τα πρωτόκολλα, ώστε να επιστρέψει υγιής κοντά μας.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και όλη η οικογένεια του ΑΡΗ στεκόμαστε στο πλευρό του Μιχάλη και είμαστε βέβαιοι ότι θα βγει νικητής από αυτήν την περιπέτεια και θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός κοντά μας.
Μιχάλη είσαι δυνατός και όλοι εμείς είμαστε κοντά σου!”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε ταλεντάκι από την Κέρκυρα ο Πανιώνιος!

Ένα νέο ταλέντο από την Κέρκυρα χτυπά την πόρτα...

Σοβαρό τροχαίο για νεαρό της U19 της ΑΕΚ – Video από τον απεγκλωβισμό!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Πεντέλης στα Μελίσσια το...

Φιλική ήττα της Εθνικής από το Κατάρ!

Η Εθνική Ελπίδων (U21) ηττήθηκε 2-1 από την U23...

Η ΑΕΚ δοκιμάζει ταλεντάκι από τον Πανθρακικό!

Η ΑΕΚ έχει στις εγκαταστάσεις της ένα ταλαντούχο παιδί...

“Ο κόσμος είδε ότι υπάρχει ταλέντο στα παιδιά του Άρη”!

Ο προπονητής της U19 του Άρη, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, μίλησε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ