Η ΑΕΚ πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Βόλο, επικρατώντας με 4-0, για την 5η αγωνιστική της Super League U19.
Η ομάδα της Ένωσης έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και έφτασε στο 2-0 με το πέναλτι του Καραργύρη από ανατροπή του Γκολφίνου στο 20′ και ένα ακόμα γκολ με σκόρερ τον Ζουριδάκη στο 39′.
Το 3-0 δεν έγινε στο 50′ με την κεφαλιά του Ψυρόπουλου που πήγε στο δοκάρι, όμως ήρθε στο 56′ με την κεφαλιά του Καραργύρη από τη σέντρα του Γκολφίνου.
Το 4-0 έγινε με κεφαλιά του Βλιώρα στο 85′ από σέντρα του Σαμουργασίδη.
Η ομάδα του Βόλου, στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξε την εικόνα της και ανέβασε στροφές, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες. Μάλιστα η ομάδα της Μαγνησίας αγωνίστηκε με εννέα ποδοσφαιριστές, γεννημένους το 2008, εκ των οποίων οι επτά ήταν βασικοί.
Συνθέσεις των ομάδων
ΑΕΚ: Παπαβασιλείου, Σελλάς, Σαμουργασίδης, Τσαραμανίδης (76′ Φιλιππιάδης) Ψυρόπουλος, Χριστακόπουλος (70′ Βλιώρας) Κολιμάτσης, Παλαιολόγου (80′ Λούπας) Ζουριδάκης (80′ Παναγιωτόπουλος) Γκολφίνος (76′ Ποριάζης) Καραργύρης
Βόλος: Τζέκας, Καιπής (74′ Βλαχάκης), Λυκουρίνος, Γυριχίδης (74′ Σακελλάρης), Θωμαΐδης, Μπαντής (65′ Σπηλιωτόπουλος), Παπαστεργίου (7’0 Hila), Τσερεβελάκης (46′ Μπακαλίδης) Αναστασόπουλος, Γκαράβελας, Κρομμύδας