Εθνική Κορασίδων (U17)

Μεγάλη φιλική νίκη για την Εθνική επί της Γεωργίας!

Η Εθνική Κορασίδων (WU-17) επικράτησε 4-2 της αντίστοιχης της Γεωργίας σε φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της οικοδέσποινας στην Τιφλίδα, στον πρώτο αγώνα της νέας προπονήτριας, Ανθής Σαββίδου, στον πάγκο της.

Για την Ελλάδα που ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε αρκετές φάσεις, σκόραραν οι Κωνσταντινίδου (36′), Κρυστάλλη (68′, 80′), Βελισσαρίδου (85′), ενώ για την Γεωργία ισοφάρισε προσωρινά 1-1 η Μπουτσουκούρι (42′) και το τελικό σκορ διαμόρφωσε η Τσικαρίτζε (90+2′) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η σύνθεση της Εθνικής

Φάιν, Ράκιπι, Κωνσταντινίδου, Παπαδάκη, Γκιζάρη, Κεχαγιά, Βελισαρίδου, Ανδρέου, Σχορτσιαννίτη, Μάρα, Λάμπρου.

Αγωνίστηκαν και οι: Κουβεντάρη, Μπαταούλα, Μαγκλάρα, Μπάρτζου, Μίχου, Κρυστάλλη, Παπουρτζή, Σταυροπούλου.

*Οι δύο ομάδες θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες στο ίδιο γήπεδο σε έναν ακόμη φιλικό αγώνα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στις 17:00 (ώρα Ελλάδας). Υπενθυμίζεται ότι οι φιλικοί αγώνες της Εθνικής Κορασίδων εντάσσονται στο πλαίσιο προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της στην πρώτη προκριματική φάση (2ος όμιλος, League B) του EURO WU-17, τον Οκτώβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ θα μεταδίδει τα παιχνίδια της U19!

Ο ΟΦΗ αλλάζει σελίδα στον τρόπο που η ίδια...

Μπαίνει… γήπεδο για πρεμιέρα στο Youth League η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ U19 κάνει το ντεμπούτο της στο Youth...

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ