Η U15 του ΠΑΟΚ ξεκινά με ένα Διεθνές Τουρνουά, λιγο πριν κάνει σέντρα το πρωτάθλημα της Super League U15.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα λάβει μέρος στο Universal Youth Cup, όπου θα λάβει χώρα στην Κίνα για το τριήμερο 20-23 Αυγούστου, ενώ η τελική φάση θα κρατήσει μέχρι τις 26 του μήνα.
Πρόκειται για μια σπουδαία διεθνή διοργάνωση που φιλοξενεί κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ, Μπριζ, Ερυθρός Αστέρας και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
“Από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, έπειτα Σανγκάη, με προορισμό την Γκουανγκτζού για τη νέα Κ15, η οποία ξεκινάει τη σεζόν 2025-26 με ένα διεθνές τουρνουά στην Κίνα!
Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο Universal Youth Cup από τις 20 έως τις 23 Αυγούστου, το οποίο συγκεντρώνει σημαντικές συμμετοχές ομάδων όπως της Παρί Σεν Ζερμέν, της Ντόρτμουντ, της Μπριζ, του Ερυθρού Αστέρα, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Το μακρύ ταξίδι για τους μικρούς μας θα ξεκίνησε στις 17 Αυγούστου. Θα επιστρέψουν στη βάση τους στις 26 του μήνα, για την έναρξη ουσιαστικά της προετοιμασίας τους, ενόψει της σέντρας στο πρωτάθλημα Super League Κ15, στις 20.09. Πρώτο ματς αυτό της 3ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ”.