Τετάρτη, 11/02/26
Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, 2026
Βόλος (U19)

Ο Βόλος έδωσε επαγγελματικά συμβόλαια σε δυο μεγάλα ταλέντα του!

Ο Βόλος ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων σε δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του.

Ο λόγος για τον 19χρονο Διαμαντή Λεγκίσι (γεννημένος στις 20/10/2006) και τον 20χρονο Κλέαρχο Βαϊνόπουλο (γεννημένος στις 01/06/2005), όπου υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αμφότεροι προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας και στον Βόλο θέλουν να τους δουν να πρωταγωνιστούν κάποια μέρα με την φανέλα των “μεγάλων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Βόλος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι δύο ακόμη νεαροί ποδοσφαιριστές της που αγωνίζονταν στην Κ-19 υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο λόγος για τον 19χρονο Διαμαντή Λεγκίσι (20/10/2006) και τον 20χρονο Κλέαρχο Βαϊνόπουλο (01/06/2005) οι οποίοι με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου επιβραβεύτηκαν για την εξαιρετική τους πορεία τα προηγούμενα χρόνια στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, αλλά και για την πολύ καλή παρουσία τους στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία.

Η ένταξή τον δύο ποδοσφαιριστών στην «πρώτη» ομάδα έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την προτεραιότητα που δίνει η ομάδα του Βόλου στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και ειδικά σε εκείνους που ξεχωρίζουν από τα τμήματα των Υποδομών.

Θυμίζουμε ότι στην αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε και ο Παναγιώτης Σαντής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ έκανε κίνηση με… μέλλον!

Σε συμφωνία με τον Μακεδονικό για την απόκτηση του...

Φιλική ήττα για την Εθνική από την Πορτογαλία!

Η Εθνική Κορασίδων, παρότι πραγματοποίησε ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στην...

Μεγάλη διάκριση για δυο Ελληνικά ταλέντα!

Δυο Ελληνόπουλα ξεχώρισαν, για ακόμη μια φορά, στην έρευνα...

Ανακοινώθηκε η νέα φανέλα των Εθνικών Ομάδων!

Η νέα φανέλα των Εθνικών Ομάδων φέρνει... αναμνήσεις από...

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ