Παναθηναϊκός (U15)

Ο Παναθηναϊκός πήρε νεαρό ποδοσφαιριστή από την Ξάνθη!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ενισχύεται στην Ακαδημία του, με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, έχοντας αποκτήσει ακόμη έναν νεαρό.

Ο λόγος για τον νεαρό Γιάννη Μωϋσιάδη, όπου αφήνει την ομάδα της Ξάνθης και φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός άσος φορούσε τη φανέλα της U14, ωστόσο πλέον θα αγωνίζεται με την U15 του “Τριφυλλιού”, στο νέο πρωτάθλημα της Super League U15.

Σε ανακοίνωσή του ο ΑΟΞ αναφέρει:

Η Διοίκηση του Α.Ο. Ξάνθης ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνεια και χαρά τη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή Γιάννη Μωϋσιάδη από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας – και συγκεκριμένα από το τμήμα Κ14 – στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης αποτελεί γνήσιο ποδοσφαιρικό προϊόν της Ακαδημίας μας, έχοντας φορέσει τη φανέλα του ΑΟΞ από την πρώτη στιγμή της επανεκκίνησης του Συλλόγου. Η εξέλιξη αυτή είναι ακόμη μία απόδειξη του υψηλού επιπέδου δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες μας, με αφοσίωση, επαγγελματισμό και αγάπη για το ποδόσφαιρο. Είμαστε βέβαιοι πως η Ακαδημία μας, λειτουργώντας με καινοτόμα πρότυπα, θα συνεχίσει να αναδεικνύει ταλέντα όπως ο Γιάννης.

Γιάννη, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου, με υγεία και πολλές επιτυχίες – τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

Μεταγραφή από… Γιουβέντους για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Νέα πρόσωπα και νέα δυναμική στην ακαδημία του Ολυμπιακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ