Μάλτα

Πρώην “Πράσινο” ταλέντο πετάει… φωτιές στο εξωτερικό!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Ελλάδα και φαίνεται ότι του βγήκε μια χαρά.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λαμψιά, όπου μετά το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο, έχει βρει την “Ιθάκη” του στην Μάλτα και την Μόστα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του και έφτασε να συγκρίνεται… με τους Χάαλαντ και Μπαπέ, στο κομμάτι της Ταχύτητας.

Οι μετρήσεις του Λάμψια στο διάστημα της παρουσίας του στη Μόστα ήταν εντυπωσιακές, ο ποδοσφαιριστής έπιασε ταχύτητα 36,58 χιλιομέτρων, όντας ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής στη Μάλτα.

Να σημειωθεί πως στο περσινό Champions League, ο Χακίμι είχε “πιάσει” τα 36,9 χιλιόμετρα, ακολούθησε ο Χάαλαντ με 36,6 και στην τριάδα μπήκε ο Μπαπέ με 36,4.

Δείτε τον πίνακα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει νεαρό Βόσνιο αμυντικό!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει λύση στο κέντρο της άμυνας μετά...

Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Γιώργος Κούτσιας!

Ο Γιώργος Κούτσιας συνεχίζει να γράφει κεφάλαια σε διαφορετικές...

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να στηριχθεί σε δυο μεγάλα ταλέντα!

Δύο νεαροί παίκτες της ακαδημίας του Ολυμπιακού έχουν τραβήξει...

Ξεχωρίζει στην Ολλανδία ο νεαρός Κουτσίδης και… υπάρχει ενδιαφέρον!

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ