Ο Παναθηναϊκός επενδύει στο μέλλον και απέκτησε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή για την U19 του συλλόγου.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΠΕ/ΜΠΕ, το “Τριφύλλι” κάλυψε τα τροφεία και έφερε στο Κορωπί τον 17χρονο Φίλιππο Μπαζούκη από τον Άρη.
Πρόκειται για χαφ γεννηθέντα στις 10 Μαϊου 2008 που την τελευταία σεζόν ήταν ένας από τους κορυφαίους στην U17 του Άρη. Αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις του κέντρου, το ύψος του ξεπερνά το 1.85 και στην περσινή περίοδο σημείωσε 7 γκολ σε 22 συμμετοχές.
Οι “πράσινοι” δεν δίστασαν να δαπανήσουν ένα πολύ σημαντικό ποσό για να τον αποκτήσουν και να τον κάνουν άμεσα επαγγελματία με τριετές συμβόλαιο.
Μάλιστα, ο Μπαζούκης έδωσε το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο Κορωπί και θα είναι ένα από τα στελέχη της U19 που πλέον αριθμεί πάνω από μια ντουζίνα επαγγελματίες.