Παναθηναϊκός

Τα “βρήκε” με Κυριόπουλο ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, όπου ρίχνει “άγκυρα” στην ομάδα του.

Ο ταλαντούχος Γιώργος Κυριόπουλος είχε έναν εξαιρετικό δανεισμό στη Κηφισιά, πράγμα που ανάγκασε την ομάδα του να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

O Κυριόπουλος με τη φανέλα της Κηφισιάς την περσινή σεζόν κατέγραψε 30 συμμετοχές με πέντε γκολ και πέντε ασίστ στο ενεργητικό του.

Μπορεί το συμβόλαιο του να έληγε το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν ρισκάρουν με το μεγάλο τους ταλέντο και έτσι του ετοίμασαν ένα νέο συμβόλαιο με διάρκεια μέχρι το 2028.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έγραψε το SPORT24, έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία για διετή επέκταση του συμβολαίου του διεθνή με τις Ελπίδες Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος έτσι θα παραμείνει στα πράσινα ως το 2028 και συνακόλουθη οικονομική αναπροσαρμογή, η οποία και θα έχει άμεση ισχύ, από την επόμενη κιόλας σεζόν.

Εξέλιξη που εφόσον επιβεβαιωθεί και με υπογραφές, ουσιαστικά σημαίνει πως ο Κυριόπουλος θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, κάτι που άλλωστε αποτελεί και χρειάστηκε να αποσαφηνιστεί ως προς το αγωνιστικό σκέλος προφανώς, στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε τη χθεσινή μεσημεριανή προπόνηση την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ