Super League U17

“Χαμός” στην τετράδα των πρώτων σκόρερ της Super League U17!

Τέλος για φέτος στο πρωτάθλημα της Super League U17, με τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής και στη λίστα των σκόρερ να υπάρχουν αρκετά ταλέντα.

Εννέα ταλέντα από τις ομάδες της φετινής διοργάνωσης βρίσκονται στην τετράδα των σκόρερ, όπου βρήκαν δίχτυα για πάνω από δέκα φορές.

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ βρίσκουμε τον Αντωνακάκη του ΟΦΗ με 13 γκολ, όσα έχει και ο Αναστασόπουλος του Βόλου.

Η 2η θέση ανήκει σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και του νεαρού Σούβλατζη με 12 γκολ, ενώ στην τέταρτη θέση έχουμε τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Σαράφης Παπασαραφιανός (Άρης), Αρετής (ΠΑΟΚ) και Νεμπής (Παναθηναϊκός) βρίσκονται στην τρίτη θέση με 11 γκολ τη φετινή σεζόν.

Την τελευταία θέση μοιράζονται και πάλι… τρια ταλέντα με 10 γκολ, με τους Γκορόγια (Παναιτωλικός), Θεοδωρόπουλο (Ατρόμητος) και Πουγαρίδης (Καλλιθέα)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Άρης πέρασε τον Ατρόμητο και βρίσκει… ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Άρης κατάφερε να προκριθεί κόντρα στον Ατρόμητο, επικρατώντας...

Στον τελικό της Super League 2 U19 ο Μακεδονικός!

Ο Μακεδονικός θα είναι ο αντίπαλος του Ηρακλή στον...

Πέρασε τον Πανιώνιο και πήγε τελικό ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής βρήκε τη νίκη με 2-0 κόντρα στον...

Πρώτη νίκη για την Εθνική Παίδων επί της Σουηδίας!

Η Εθνική Παίδων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 3-2...

“Νίκη με πίστη στις αρχές μας και προετοιμασία για Γερμανία”!

Ανάμεσα στην ικανοποίηση για τη νίκη 5-0 επί της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ