Σάββατο, 15/11/25
Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2025
Ισπανία

Η Ρεάλ θέλει Ένζο για αντί… Τσουαμενί!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζει να φέρει έναν δυνατό μέσο, που θα φέρει “φρεσκάδα” στην ήδη… φωτιά μεσαία γραμμή της.

Η Ρεάλ συνεχίζει να ψάχνει για έναν μέσο, που θα καλύψει τη θέση του Τόνι Κρόος (που αποχώρησε πέρυσι), καθώς ο Ορελιάν Τσουαμενί δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της διοίκησης και του Κάρλο Αντσελότι.

Ο 24χρονος Γάλλος διεθνής μέσος μετακινήθηκε από τη Μονακό στο “Μπερναμπέου” το καλοκαίρι του 2022, αντί 80 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να προσφέρει τα αναμενόμενα στους Μαδριλένους.

Σύμφωνα με Ισπανικό Μέσο, λοιπόν, η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό, Έντσο Φερνάντες, καθώς ψάχνει να ενισχυθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο στη μεσαία της γραμμή.

Ο 24χρονος χαφ ολοκληρώνει τη 2η σεζόν του στην Premier League και για να τον αποκτήσει όμως η Ρεάλ θα πρέπει να ικανοποιήσει οικονομικά την Τσέλσι. Ο Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λονδρέζους μέχρι το 2032.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρεάλ σκοπεύει να δώσει στην ομάδα του Λονδίνου 40 εκατ. ευρώ και τον Τσουαμενί ως αντάλλαγμα για να πάρει το καλοκαίρι τον Φερνάντες στο “Μπερναμπέου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επέστρεψε στις νίκες η U17 του Ολυμπιακού – Πολλά παράπονα από Άρη!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη, εκτός έδρας, με 2-0,...

Έμειναν στην ισοπαλία ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός στην U17!

ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός μοιράστηκαν βαθμούς και... γκολ στο παιχνίδι...

Τρίποντο για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη από την έδρα του...

Έβγαλε το… οχτάσφαιρο και “βλέπει” Elite Round η Εθνική Νέων!

Η Εθνική Νέων πέρασε και το Λιχτενστάιν, επικρατώντας με...

Τεράστια διάκριση για Μουζακίτη – Έγινε το “Χρυσό” αγόρι!

Πρώτος και καλύτερος ο Χρήστος Μουζακίτης στην ψηφοφορία του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ