Παναθηναϊκός (U19) - Βόλος (U19)

“Φτωχή” επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Βόλου, στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League U19.

Το παιχνίδι κρίθηκε χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 51′ ο Τρίκατζης, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και εκτέλεσε εύστοχα μετά από χαμένο τετ α τετ του Τερζή.

Οι Πράσινοι είχαν και άλλες καλές στιγμές με τον Μπόκο στο 23′, το 25′ και το 53′, με τον Τρίκατζη στο 39′ και με τον Ζέκα στο 82′.

Από την άλλη ο Βόλος έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βάλει το γκολ, που θα άλλαζε τη ροή του αγώνα.

Στο 27ο λεπτό ο Αλεξιάδης πλάσαρε σε τετ α τετ, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή, από τους αμυντικούς του “Τριφυλλιού”.  Στο 70ο λεπτό ο Λεγκίση πήρε μια εξαιρετική μπαλιά και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα πέρασε οριακά εκτός.

Λίγο πριν το φινάλε ο Θωμαϊδης πήρε την μπάλα, από στημένη φάση, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Να σημειωθεί πως η ομάδα της Μαγνησίας αγωνίστηκε με δυο ταλέντα του 2008 και έναν του 2009, δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Συνθέσεις των ομάδων.

Παναθηναϊκός: Μπονόβας, Σκαρλατίδης, Χαντζάρας, Καλοσκάμης, Καρούζος, Ζέκα (85′ Ουζουνίδης), Τακεσιάν (67′ Λιατίφης), Μπόκος, Τερζής (81′ Πάνος), Τρίκατζης (85′ Ντιαλό), Σώκος (67′ Χατζηιωάννου).

Βόλος: Παπαθανασίου, Αλεξιάδης, Λυκουρίνος, Σπηλιοτόπουλος, Θωμαΐδης, Βαϊνόπουλος, Τσερεβελάκης, Θεοχάρης, Κυρίτσης (60′ Ρίσκος), Κρομμύδας (67′ Stavro), Λεγκίσι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επέστρεψε στις νίκες η U15 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U15 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Νίκη για την ΑΕΚ επί της Λάρισας στα Σπάτα!

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Λάρισας, σε παιχνίδι...

Πέρασε από την Λάρισα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήγε στη Λάρισα και έφυγε με τη...

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου επί του Άρη!

Η ομάδα του Ατρομήτου πήρε τη νίκη με 2-0...

Νίκη για τον Ατρόμητο επί του Άρη!

Σημαντικό τρίποντο για τον Ατρόμητο, όπου επικράτησε με 3-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ