Ο Λεβαδειακός κατάφερε να επικρατήσει του Πανσερραϊκού, σε μια μεγάλη ματσάρα του Κυπέλλου με 4-3.
Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε από το 3ο λεπτό με τον Ράζο, ενώ ο Θεοδώρου έκανε το 2-0 στο 44′. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο επόμενο λεπτό με τον Καρίμ, με τρομερή εκτέλεση φάουλ και στο 67′ έφερναν το ματς στα ίσια με τον Τόλιο.
Ο Λεβαδειακός ωστόσο πήρε εκ νέου τα ηνία στιγμές αργότερα, και πάλι με τον Θεοδώρου (68′), για να πετύχει και τέταρτο τέρμα με τον Ζάντζας στο 84′, πριν μειώσει στο 95′ ο Κοσμόπουλος για τον τελικό 4-3.
Συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός: Βαλληνδράς, Αυγερινάκος (69′ Σταματίου), Τσάρας, Ροζάνας, Ράζος (76′ Τσιαμπαλής), Πούλος, Ζάντζας, Θεοδώρου, Τσεμπελίκος, Ψύρρας (40′ Τριάντης), Θεοχάρης
Πανσερραϊκός: Αποστολάκης, Φθενακης(67′ Τριανταφύλλου) Παπαδόπουλος(55′ Τσαγκαράκης), Χάβος, Καλιόγλου, Μαυρόπουλος, Θεοφίλου(55′ Τόλιος), Γεωργουλάκης, Καρίμ, Κωτίδης(77′ Κοσμόπουλος)