Εθνική Γυναικών

Άνοδο και για τις Γυναίκες στην FIFA!

Η Εθνική Ομάδα Γυναικών βελτίωσε κατά 3 θέσεις την κατάταξή της στο FIFA Coca Cola Women’s World Ranking (Παγκόσμια Κατάταξη Εθνικών Ομάδων Γυναικών) και κλείνει το 2024 στην 58ηθέση, από την 61η στην οποία βρισκόταν στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοσίευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Βασικός λόγος ανόδου της Εθνικής Γυναικών στο FIFA Ranking ήταν η πορεία της στο Women’s Nations League, καθώς κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλό της με 5 νίκες και 1 ισοπαλία, ανέβηκε στη League B της διοργάνωσης και κέρδισε δικαίωμα συμμετοχής στα play-off πρόκρισης στην τελική φάση του EURO.

Εκεί συνάντησε το πολύ δυνατό Βέλγιο, ωστόσο κατάφερε και από αυτόν τον αντίπαλο να κερδίσει “πόντους” για την κατάταξη, με τη λευκή ισοπαλία στο Ηράκλειο. Επίσης, στα τελευταία της παιχνίδια για τη χρονιά που φεύγει, τα δύο δυνατά εκτός έδρας φιλικά με τη Σλοβακία, η Εθνική Ομάδα ήταν εξαιρετική και σημείωσε μία ακόμη νίκη, στο δεύτερο χρονικά φιλικό στην Μπρατισλάβα, με 2-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ορίστηκε η ημέρα και η έδρα του τελικού της Super League 2 U17!

Έχει πλέον ημερομηνία, έδρα και τηλεοπτικό κανάλι ο μεγάλος...

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ “πετάει” για Ευρωπαϊκά τουρνουά!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ακαδημία του...

“Διπλό” και τρίποντο για τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά!

Ο Παναιτωλικός έφυγε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-0...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Λεβαδειακού!

Η ομάδα του Λεβαδειακού βρήκε το γκολ και επικράτησε...

Νίκη για την U19 του Παναιτωλικού επί του Λεβαδειακού!

Η U19 του Παναιτωλικού πήρε τη νίκη με 2-0...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ