Αγγλία

“Ο Μαγκουάιρ είναι ο τέλειος αμυντικός”!

Ύμνους για τον βασικό αμυντικό του έκανε ο Ρουμπέν Αμορίμ, όπου σχολίασε πως ο Μαγκουάιρ είναι ότι πρέπει για την άμυνα.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ τον έχει κάνει βασικό και έχει ήδη αποζημιωθεί. Ο Πορτογάλος προπονητής με δηλώσεις του, πριν το εκτός έδρας ματς με την Τότεναμ, φρόντισε να τον αποθεώσει και να επισημάνει σε όλους ποιο είναι το μεγάλο και το πιο δυνατό του σημείο!

Αναλυτικά τα όσα είπε

“Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι τέλειος όταν η ομάδα αγωνίζεται με τρεις αμυντικούς. Μπορεί να παίξει με ευκολία και μεγάλη επιτυχία ανάμεσα στους δύο αμυντικούς.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πω ότι όλοι οι παίκτες έκαναν πολύ καλή άμυνα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ με αντίπαλο τη Σίτι. Όχι μόνο ο Μαγκουάιρ. Ήταν όλοι συγκεντρωμένοι”, τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελληνικό ενδιαφέρον για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

“Το τέλος μου πλησιάζει, παίζω για… όλες τις γενιές”!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να αψηφά τον χρόνο. Στα...

H ΑΕΚ πήρε ταλεντάκι για την U13 της!

Η συνεργασία του Φοίβου Κρεμαστής με την ΑΕΚ συνεχίζει...

Κυριάρχησε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Σλάβια!

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Σλάβια Πράγας...

Κάνει φιέστα με… ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ!

Το Σάββατο 3 Μαΐου, στις 17:00, οι εγκαταστάσεις της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ