Ολυμπιακός Ακαδημία

Δοκιμάζει 12χρονο κίπερ ο Ολυμπιακός για την Ακαδημία του!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ψάχνει τους… επόμενους κέρβερους για τα “δοκάρια” του, δοκιμάζοντας έναν ταλαντούχο κίπερ.

Ο λόγος για τον νεαρό Δημήτρη Κόλλια (γεννημένος το 2012), όπου βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για να δοκιμαστεί από την Ακαδημία.

Ο νεαρός Δημήτρης ανήκει στην Ακαδημία του ΠΑΟ Βάρδα και σήμερα ξεκίνησε τις δοκιμές του στους “Ερυθρολεύκους” με σκοπό να πείσει τους προπονητές και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι πρώτες δοκιμές θα είναι από σήμερα, ενώ θα υπάρξουν και άλλες στην περίοδο των διακοπών, με τον Ολυμπιακό να έχει εντοπίσει τον ταλαντούχο κίπερ και να θέλει να τον δοκιμάσει σε άλλες συνθήκες.

Να σημειώσουμε πως ο Κόλλιας με ύψος 1.75, ανήκει και στην Μικτή Ηλείας, όπου οι εμφανίσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, που πρότειναν τις δοκιμές στις εγκαταστάσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ