Ολυμπιακός (U19)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Σλοβακία!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την Τρέντσιν και ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας.

Η Ελληνική ομάδα ταξίδεψε το πρωί της Τρίτης (26/11) όπου αντιμετωπίζει την Τετάρτη (27/11, 18:00) την Τρέντσιν, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Domestic Champion Path του Youth League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Γεωργακόπουλος, Κουράκλης, Καμπαγιοβάννης, Αλαφάκης, Δάμα, Καρκατσάλης, Λιατσικούρας, Λίγδας, Πλειώνης, Παναγάκος, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Ρολάκης, Φράγκος, Πλις, Τουφάκης, Σιλά, Γιωτόπουλος, Γιουσούφ, Μπακούλας, Παπακανέλλος.

“Έχουμε να αντιμετωπίσει μία καλή, την Τρεντσίν, την οποία έχουμε δει αρκετές φορές και έχουμε αναλύσει. Αυτή η αναμέτρηση είναι σημαντική και πρέπει να κυνηγήσουμε τη νίκη ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού στην έδρα μας. Έχουμε προετοιμαστεί ώστε να αντιμετωπίσουμε την καλή απόδοση και την ποιότητά τους. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πρόκειται για δύο παιχνίδια, καθώς υπάρχει και η ρεβάνς, ενώ θα πρέπει να είμαστε όσο πιο σοβαροί γίνεται και να πάρουμε κάτι θετικό στη Σλοβακία, ώστε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας” δήλωσε ο Ρομέν Πιτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Κηφισιά κρατά το μεγάλο της ταλέντο!

Η Κηφισιά συνεχίζει να δένει τους ανθρώπους της. Μετά...

Εξελίξεις με Τζολάκη στον Ολυμπιακό – Πρόταση από Premier League!

Το θέμα Τζολάκης μπαίνει σε νέα φάση και αυτή...

Ο Νειμάρ δεν “έσκασε” από τον αποκλεισμό της Βραζιλίας και… πήγε Λας Βέγκας!

Το Μουντιάλ τελείωσε νωρίς για τον Νεϊμάρ — αλλά...

Η Σενεγάλη πήγε στο Μουντιάλ με… Γυναικολόγο!

Στον απόηχο του πρώιμου αποκλεισμού της Σενεγάλης από το...

Ο Ρομανό σχεδόν… έστειλε τον Τζόλη στην Άρσεναλ!

Το πρωί της Τρίτης ο Ιταλός δημοσιογράφος έδωσε το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ