Τρίτη, 17/02/26
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026
Λεβαδειακός (U17) - Ολυμπιακός (U17)

Εύκολη νίκη για την U17 του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού, με σκορ 4-0, για την 8η αγωνιστική της Super League U17.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του να πιέσει ψηλά και να βρει το γρήγορο γκολ, κάτι που έκανε στο 13′, όταν μετά από ασίστ του Κάπελα, ο Μιχαηλίδης νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1.

Στο 26′ οι “ερυθρόλευκοι” πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με τον Ποτουρίδη να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καππάτου για το 0-2.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 37′ ο Σιώζιος κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας και με όμορφο τελείωμα έκανε το 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη συνέχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο έχοντας καλές ευκαιρίες, τόσο με τον Σιώζιο, όσο και με τον Τρικαλιώτη.

Το τελικό 0-4 για τον Ολυμπιακό, διαμόρφωσε στο 70′ ο Μωϋσιάδης, όταν μετά από στατική φάση νίκησε τον Μάστορη με δυνατό σουτ.

Συνθέσεις των ομάδων

Λεβαδειακός: Μάστορης, Αυγέρης, Κ. Χύσα, Λατολάρρι, Τζίτσας, Μικέλης, Παπαροϊδάμης, Μ. Χύσα, Γενουζής, Τότσι, Πούλιος.

Ολυμπιακός: Νικολαΐδης, Αβραμούλης (73′ Μπαντής), Καππάτος, Ποτουρίδης, Μπάνος, Μωϋσιάδης, Σιώζιος (73′ Βενέτης), Λάνα (68′ Κότσαλος), Μιχαηλίδης, Κάπελας (68′ Ξανθόπουλος), Μουγγός (57′ Τρικαλιώτης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσοι σταματούν τελικά το ποδόσφαιρο από τα 16 έως τα 21;

Η σιωπηλή έξοδος των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη Η ποδοσφαιρική...

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ