Ισπανία

Η Ρεάλ τα “σκάει” για τον παιχταρά της Bundesliga!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αντικαταστήσει τον Λούκα Μόντριτς, με έναν ποδοσφαιριστή, που έχει όλα τα φόντα να φτάσει τον Κροάτη.

Ο λόγος για τον Φλοριάν Βίρτζ, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Μπάγερ Λεβερκούζεν να έχει μπει για τα… καλά στο “μάτι” των Μαδριλένων.

Ο πρόεδρος του μαδριλένικου συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ έχει κεντράρει στη περίπτωση του υπερταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Φλόριαν Βιρτζ. Ο Γερμανός αστέρας έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά του και στο παιχνίδι του που μπορούν να χαρακτηρίσουν έναν ποδοσφαιριστή – ηγέτη.

Σημειώνεται συγκεκριμένα ότι η Ρεάλ “δουλεύει” την απόκτηση του Βιρτζ, την ώρα που οι “ασπιρίνες” δεν είναι διατεθειμένες να πέσουν κάτω από τα 150 εκατομμύρια ευρώ για να δώσουν τον 21χρονο.

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι φέρονται, επίσης, να έχουν στο στόχαστρό τους τον νεαρό ποδοσφαιριστή. ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Λεβερκούζεν μέχρι το 2027.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επαγγελματικό συμβόλαιο για ταλέντο του Παναιτωλικού!

Ακόμη ένα ταλέντο του Παναιτωλικού υπέγραψε το πρώτο του...

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ “μεγαλώνει” – Μεταγραφή από τα… Τρίκαλα για τον ΠΑΟΚ!

Ο 14χρονος Νίκος Κασιώλας έκανε ένα μεγάλο βήμα στην...

Η πορεία του Παυλίδη μέσα από τα… μάτια του μέντορα του!

Η πορεία του Βαγγέλη Παυλίδη από τις Ακαδημίες στην...

Το νέο αστέρι της Μπάρτσα “κατακτά” τα… Trends και “υπόσχεται” πολλά!

Ένα... αστέρι "γεννιέται" στη Μπάρτσα και άπαντες "τρίβουν" τα...

Στο μουσείο της Πόρτο η U15 του Παναθηναϊκού!

Η U15 του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο Πόρτο, εκεί που...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ