Viral

Ο Νειμάρ αγοράζει ολόκληρο… Νησί για να “χαλαρώνει”!

Ο Βραζιλιάνος αστέρας, μπορεί να μην αγωνίζεται, ωστόσο παίρνει αρκετά χρήματα για να φτιάχνει… το εξωαγωνιστικό του προφιλ.

Ο Νειμάρ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Σαουδική Αραβία, όπως έγινε γνωστό, καθώς δεν αγωνίστηκε αρκετά και πληρώνεται ακριβά, κάτι που οδηγεί την ομάδα να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο, που λήγει.

Στην Βραζιλία του πάντως έχει γίνει μεγάλο θέμα η αγορά του δικού του νησιού, αντί δέκα εκατ. δολαρίων στις ανατολικές ακτές της χώρας. Εκεί έχει σκοπό να χτίσει να υπερπολυτελές ξενοδοχείο για να φιλοξενεί πελάτες με μεγάλους, πολύ μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Το τροπικό καταφύγιο έκτασης έξι στρεμμάτων βρίσκεται στα ανοικτά της πόλης Angra dos Reis στη νοτιοδυτική πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο. Εκεί βρίσκονται πάνω από 350 μικρά νησιά με την δική τους παραλία, που αγοράζουν αρκετοί… επώνυμοι

Στο νησί υπάρχει μία κύρια βίλα ινδονησιακού στιλ με δύο κύριες σουίτες και τρία μπανγκαλόου με θέα στη θάλασσα.

Η διαδρομή με το ελικόπτερο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο διαρκεί περίπου 35 λεπτά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάνει φιέστα με… ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ!

Το Σάββατο 3 Μαΐου, στις 17:00, οι εγκαταστάσεις της...

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού που… σκοράρει σαν επιθετικός!

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, οι κεντρικοί αμυντικοί δεν περιορίζονται πλέον...

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός με την Γιουβέντους!

Στο πρώτο του παιχνίδι στο Puskas Cup ο Παναθηναϊκός...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δεχθεί… προτάσεις πάνω από 25 “μυρίων” για Μουζακίτη!

Αποτελεί κοινό μυστικό στην διεθνή πιάτσα agents πως ο...

Ιστορική ομάδα ετοιμάζει τεράστιες αλλαγές στην Ακαδημία της!

Η "Βασίλισσα" του Βορρά αποφάσισε να επενδύσει στο μέλλον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ