Λεβαδειακός (U19) - ΑΕΚ (U19)

Πήρε το τρίποντο στη Λιβαδειά η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει με τη νίκη με 2-1 από την έδρα του Λεβαδειακού, στην πρεμιέρα της Super League U19.

Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 27′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Πούλος, η ΑΕΚ κατάφερε να ανεβάσει στροφές στον αγωνιστικό χώρο και να ανατρέψει την κατάσταση.

Η ισοφάριση ήρθε στο 53′ με πέναλτι που κέρδισε ο Μούτσα μετά από ατομική προσπάθεια και το οποίο αξιοποίησε ο Κοντορουχάς, ενώ στο 58′ ο Παλαιολόγου είχε σουτ στο δοκάρι.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 72′ με εντυπωσιακή εκτέλεση του Ανδρικόπουλου που έγινε κάτοχος της μπάλας στα δεξιά και την έφερε στο αριστερό του πόδι για να κάνει το 1-2 με άψογη εκτέλεση.

Συνθέσεις των ομάδων

Λεβαδειακός: Βαλλίνδρας, Ζάντζας, Πούλος, Τσάρας, Τριάντης, Ροζάνας, Ψύρρας (61′ Τσεμπελίκος), Θεοχάρης (84′ Μάγγος), Θεοδώρου, Τσιαμπαλής (74′ Ράζος), Μαντζανάς (74′ Σταματίου)

ΑΕΚ: Μακρής, Πρέκας, Τσαραμανίδης (84′ Χατζηνικολάου) Βαλκάνης. Ψυρόπουλος, Χριστακόπουλος, Παλαιολόγου, Μούτσα, Ανδρικόπουλος (73′ Ντάνι) Ελέζι (38′ Ράπτης) Κοντορουχάς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξι ομάδες της τρίτης κατηγορίας δήλωσαν συμμετοχή για τη Superbet League 2 U17!

Έξι ομάδες της Γ' Εθνικής θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα...

Ο Ολυμπιακός για μια νέα περίπτωση… Έσε!

Ο Ολυμπιακός και η αργεντίνικη αγορά έχουν γράψει ήδη...

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στη Super League 2 U17 ο Μακεδονικός!

Σημαντική εξέλιξη για τον Μακεδονικό: η U17 του συλλόγου...

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει νεαρό από το Καζακστάν!

Το σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού δεν περιορίζεται στις γνωστές ευρωπαϊκές...

Ένα μεγάλο ταλέντο του ΠΑΟΚ αποχώρησε για ομάδα της Γ’ Εθνικής!

Ο Φοίνικας Πολίχνης, που για πρώτη φορά στην ιστορία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ