ΟΦΗ (U15)

Επέστρεψε με πολλές… αλλαγές η U15 του ΟΦΗ!

Η ομάδα του ΟΦΗ επέστρεψε ξανά στο γήπεδο, για να προετοιμαστεί ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα.

Σήμερα τα ταλέντα της U15 πάτησαν στο γήπεδο, έχοντας αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, αλλά παράλληλα με νέο προπονητή.

Αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές πήραν μεταγραφή από Μικτές U14 της Κρήτης, με το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ να έχει… αρκετή δουλειά μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να εντοπίσει και να φέρει στην ομάδα τα νεαρά ταλέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοu grandsport, έχει αποχωρήσει από το τεχνικό επιτελείο της U15 ο Παναγιώτης Πετράς και τη θέση έχει αναλάβει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Μανώλη Πατεμτζή στην U19, Κυριάκος Πετράς.

Παράλληλα από πέρυσι έχουν μείνει αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπου σε συνδυασμό με τους νέους δημιουργούν μια ελπιδοφόρα ομάδα για το πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΩΝΤΑΝΑ ο τελικός της Super League 2 U17!

Το πρωτάθλημα U17 της Super League 2 οδεύει προς...

“Καθάρισε” με ένα γκολ… σε κάθε ημίχρονο ο Ατρόμητος!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο που επικράτησε του Πανσερραϊκού...

Τροχαίο για την U19 της ΑΕΛ στον δρόμο για Αθήνα!

Άσχημες στιγμές έζησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ κατά...

Ισόπαλη… ματσάρα στην Κρήτη με δοκάρια και πέναλτι!

Γεμάτο δράση, αδρεναλίνη και τελικό σκορ 1-1 ήταν το...

Η ανάρτηση του ΟΦΗ για τα δυο του παιδιά που… έφτασαν μαζί στην κορυφή!

Υπάρχουν ιστορίες που ταιριάζουν απόλυτα με την έννοια του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ