Πέμπτη, 25/12/25
Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025
Πανσερραικός

Δεν έκανε το… λάθος με Κουτσογούλα ο Ολυμπιακός – Και επίσημα “Λιοντάρι”!

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Θάνο Κουτσογούλα, που θα φορά τη φανέλα της ομάδας για τον επόμενο χρόνο.

Ο νεαρός ήθελε να αγωνιστεί σε επίπεδα πρώτης ομάδας, με αποτέλεσμα οι “Ερυθρόλευκοι” να τα βρουν με τα “Λιοντάρια” και ο Κουτσογούλας να μεταβεί στις Σέρρες για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας τον δανεισμό του.

Φυσικά ο Ολυμπιακός, όπως αποδείχθηκε, δεν έκανε το λάθος να χάσει το μεγάλο του ταλέντο και έτσι τον έδωσε με δανεισμό και όχι με μεταγραφή, όπως είχε “ακουστεί” αρχικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του αρχηγού της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Κ19, Θανάση Κουτσογούλα, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Θανάσης Κουτσογούλας είναι γεννημένος στις 03/04/2004, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Ολυμπιακού και φέτος με την Κ19, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα Ελλάδας και Ευρώπης γράφοντας ιστορία είχε 25 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ.

Θανάση καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ταλεντάρα της Λάρισας που έχει πάρει τα “μυαλά” της Big4!

Η Λάρισα συνεχίζει να επιβεβαιώνει τη φήμη της ως...

Δημοσίευμα – βόμβα για ενδιαφέρον της Ρεάλ για νεαρό Έλληνα!

Ένα δημοσίευμα συνδέει την Ρεάλ Μαδρίτης με έναν ταλαντούχο...

Δυο Ελληνόπουλα στη λίστα με τα… κορυφαία ταλέντα του κόσμου!

Δυο δικά μας παιδιά ξεχωρίζουν στη λίστα με τα...

“Χαμός” για τον νεαρό Καρέτσα από μεγάλες ομάδες!

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Καρέτσας έχει μπει... σε λίστες και...

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ “παλεύουν” για νεαρό από το Καζακστάν!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο... στόχαστρο τους τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ