Ολυμπιακός (U19)

Φεύγει με δανεισμό ο νεαρός Κωστούλας!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της U19 του Ολυμπιακού θα αποχωρήσει με δανεισμό, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Ο 19χρονος Κωνσταντίνους Κωστούλας της U19 που κατέκτησε το Youth League και που έπαιξε στον Ολυμπιακό Β στο τέλος της σεζόν, θα συνεχίσει με τη φόρμουλα του δανεισμού για έναν χρόνο στην U23 της Ρίο Άβε, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο νεαρός αμυντικός ήταν από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, στην πορεία της ομάδας, ενώ συμμετείχε και στα παιχνίδια της Β’ ομάδας των Πειραιωτών.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κωστούλας πραγματοποίησε 55 συμμετοχές με την Β’ ομάδα του Ολυμπιακού και την U19, μετρώντας 6 γκολ και 1 ασίστ, σε 4.664 αγωνιστικά λεπτά.

Σκοπός του Ολυμπιακού είναι να δώσει παιχνίδια στα πόδια του νεαρού και να επιστρέψει για να διεκδικήσει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ απέκτησε το Next Big Thing του Πανιωνίου!

Η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά για να εξασφαλίσει...

Ανακοίνωσε νεαρό από τη Χαλ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός στράφηκε στην αγορά με το βλέμμα στο...

Απέκτησε “λαβράκι” για την U14 του ο Παναθηναϊκός!

Ο Λάζαρος Υψηλός, γεννημένος το 2013, αναχωρεί από την...

Ο ΠΑΟΚ πήρε δυο νέα ταλεντάκια στην Ακαδημία του!

Ο ΠΑΟΚ ενισχύει τις ακαδημίες του με δύο σημαντικές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ