Κυριακή, 07/07/24
Ιταλία

“Γεμίσαμε… άμπαλους! Να μάθουμε στα παιδία το 1v1”!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ιταλίας μίλησε για την… κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο, με σκληρή γλώσσα.

Ο Φάμπιο Καπέλο, όπως και πολλοί άλλοι Ιταλοί, δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την πορεία της εθνικής τους ομάδας στα γήπεδα της Γερμανίας στο Euro 2024. Όχι μόνο γιατί τους πόνεσε ο πρόωρος αποκλεισμός από την Ελβετία με σκορ 2-0. Αλλά κυρίως γιατί δεν έδειξαν κάτι τρομερό στα παιχνίδια που έδωσαν.

Σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ιταλικό ποδόσφαιρο αν θέλουν οι υπεύθυνοί του να το δουν και πάλι στο άμεσο μέλλον να ζει μεγάλες στιγμές!

“Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο σαν ιταλικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε και να μάθουμε από τους Ισπανούς. Καλή η άμυνα. Ωστόσο, έχουμε γεμίσει… άμπαλους παίκτες. Χωρίς τεχνική κατάρτιση. Έχουμε γεμίσει με παίκτες που δεν μπορούν να κάνουν μία ντρίμπλα και δεν μπορούν να περάσουν έναν αντίπαλό τους στο ένας εναντίον ενός. Αυτό πρέπει να το μάθουμε από τους Ισπανούς και πρέπει να τους αντιγράψουμε στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν τα νέα παιδιά. Όλος ο κόσμος βλέπει και απολαμβάνει τις ενέργειες του Γιαμάλ και του Νίκο Γουίλιαμς.

Πολλοί προπονητές στην Ιταλία θέλουν να γίνουν σαν τον Γκουαρντιόλα. Αλλά σαν τον Γκουαρντιόλα και πως ήταν πριν από δέκα χρόνια. Πλέον και εκείνος έχει εξελιχτεί. Αυτό έχει φέρει σε ένα τέλμα το ποδόσφαιρό μας και πλέον δεν βλέπουμε παίκτες να θέλουν να πάνε στην ατομική ενέργεια, γιατί δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη αν χάσουν την μπάλα. Ωραίο και καλό ποδόσφαιρο είναι αυτό που παίζει η Ισπανία τώρα”, τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ (U19)

“Έδεσε” νεαρό ποδοσφαιριστή του ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου σε νεαρό ποδοσφαιριστή του, με την πρώην ομάδα του να...
ΠΑΟΚ (U15)

“Στην Ακαδημία οι ποδοσφαιριστές έχουν όλες τις ανέσεις”!

Ο Γενικός Αρχηγός της U15 του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια της Ακαδημίας, αλλά και...
Αγγλία

Πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λίβερπουλ… αποσύρεται από το ποδόσφαιρο!

Μετά την μεγάλη του επιτυχία με την φανέλα της Λίβερπουλ και την κατάκτηση του Champions League ήρθε...
Πορτογαλία

Ο Ρονάλντο βάζει… φρένο σε κάθε φήμη και ετοιμάζεται...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξέρει... τι σημαίνει "Παραίτηση" και ετοιμάζεται να πάει στο Mundial με την Εθνική...
ΗΠΑ

“Παστέλωσε” γκολάρα ο Κατράνης!

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα και μάλιστα με έναν ωραίο τρόπο, πετυχαίνοντας το τρίτο του τέρμα. Ο αμυντικός...