Γερμανία

Δίνει ευκαιρία στον Τσίγκα η Στουτγκάρδη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδη φέρεται ότι θα πάρει την ευκαιρία του, τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε ένα νέο πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του (πριν δυο μήνες), παραμένοντας για αρκετά χρόνια στους “Σουηβούς”.

Ο 16χρονος στράικερ, που παίζει στην U17 της Στουτγκάρδης, μετακόμισε στην Γερμανία το καλοκαίρι του 2022 και έκτοτε βελτίωσε πάρα πολύ τις επιδόσεις του με αποτέλεσμα να υπογράψει “συμβόλαιο μακράς διάρκειας” με τους Σουηβούς, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Σε μόλις 25 αναμετρήσεις ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει 23 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 8 ασίστ. Ο νεαρός είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ, από τρεις ομίλους που χωρίζεται το πρωτάθλημα της U17 κατηγορίας.

Μάλιστα στην ομάδα τον ετοιμάζουν για την πρώτη, όπου τον εμπιστεύονται και τον παρακολουθούν στενά.

Μάλιστα στη γερμανική ομάδα έχουν συγκεκριμένο πλάνο για την αξιοποίηση του Έλληνα wonderkid, ετοιμάζοντας από τώρα ήδη τον προβιβασμό του στην πρώτη ομάδα. Ειλικρινά, ταβάνι γι’ αυτό το παιδί είναι μόνο ο ουρανός.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, ΑΕΚ και Αστέρας!

"Χαλάστηκαν" ΑΕΚ και Αστέρας, όπου έμειναν στο 0-0, στο...

Νίκη για την U15 του Βόλου επι της Καλαμάτας!

Νίκη για την U15 του Βόλου, η οποία επικράτησε...

“Χ”αλάστηκαν Ηρακλής και Ατρόμητος!

Ισόπαλο 0-0 στο ματς της U19 του Ατρόμητου με...

“Κόλλησαν” στο μηδέν ΟΦΗ και Ολυμπιακός!

ΟΦΗ και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

Τρίτη σερί νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και πέτυχε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ