Παρασκευή, 18/10/24
Ισπανία

Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Κρόος!

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, αφήνοντας μια τεράστια παρακαταθήκη.

Aυτό σημαίνει ότι θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί φυσικά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ντόρτμουντ, θα είναι παρών στο EURO που θα γίνει στην πατρίδα του καθώς ανακάλεσε την αρχική απόφασή του να μην ξαναφορέσει την φανέλα της εθνικής ομάδας της Γερμανίας και κατόπιν θα σταματήσει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόφαση του Γερμανού διεθνούς να “κρεμάσει” τα παπούτσια του και τού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη της για “έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί μέρος της ιστορίας της Ρεάλ και ένας από τους μεγάλους θρύλους του συλλόγου μας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου”, όπως τόνισαν στην ανακοίνωσή τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Δεν πρόκειται να επιστρέψω με αυτόν τον προπονητή"!

Η δήλωση του:

“Πραγματικά το σκέφτηκα πολύ καιρό, το σκέφτηκα πολύ, πολύ καιρό και τις τελευταίες μέρες κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτή τη σεζόν, αυτή την υπέροχη σεζόν, η δέκατη σεζόν με Πραγματικό, επίσης το τελευταίο. σεζόν στη Ρεάλ Και όποιος με άκουσε προσεκτικά τα τελευταία χρόνια έχει ακούσει τη φράση ότι η μόνη επιλογή για μένα είναι να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης. Και όποιος μπορεί να προσθέσει ένα συν ένα το ξέρει επίσης.

Σημαίνει ότι η τελευταία μου σεζόν στη Ρεάλ σημαίνει επίσης ότι τελείωσε στη Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι, και τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο από το να το πω, αν λες κάτι μόνος σου και κάθεσαι εδώ και μετά κρυώνεις κοτόπουλο. Υποτίθεται ότι είναι ξεχωριστό. Και αν, όπως εγώ, ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο σε ηλικία έξι ετών και έπαιζες μέχρι τα 34 σου, τότε μέχρι εκεί.

Αν το ποδόσφαιρο ήταν πάντα το επίκεντρο της προσοχής, ήταν απλώς μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία. πολύ υπερβατική απόφαση και γι’ αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρεις σήμερα. Αλλά χτυπήθηκε και τώρα μπορώ να καταλάβω αυτό το συναίσθημα να είσαι πολύ χαρούμενη από τη μια και πολύ λυπημένη από την άλλη”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τα ταλέντα θα βγαίνουν μέσω... τεχνητής νοημοσύνης!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γερμανία

Το μεγάλο όνειρο του Κουλιεράκη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φέρεται να έχει σαν μεγάλο του στόχο να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Και...
Ολυμπιακός (U19)

Ξεκινά το “ταξίδι” για φέτος ο Πρωταθλητής Ευρώπης!

Πανέτοιμος για την φετινή σέντρα στο Youth League είναι ο Ολυμπιακός, που θα συμμετάσχει ως πρωταθλητής Ευρώπης. Οι...
Κύπελλο (U19)

Κλήρωσε για τη νέα διοργάνωση του Κυπέλλου U19!

To Κύπελλο U19 θα είναι μέσα στις διοργανώσεις υποδομής, από αυτή τη σεζόν, με την κλήρωση να...
Ισπανία

“Δεν πρόκειται να επιστρέψω με αυτόν τον προπονητή”!

Ο Τιμπό Κουρτουά με μια του ατάκα... τελείωσε τον προπονητή της ομάδας του. Συγκεκριμένα ο Βέλγος κίπερ δεν...
Ισπανία

“Όσο ήταν ο Τσάβι η ομάδα έπαιζε σαν την…...

Η Μπαρτσελόνα του... Τσάβι δεν αποτελούσε φόβητρο για τις αντίπαλες ομάδες, όπως δήλωσε ένας παλιός προπονητής της. Ο...