Γερμανία

Άλλα είναι τα… θέλω του Τζόλη για το καλοκαίρι!

Ο Χρήστος Τζόλης έχει αρκετό…. ενδιαφέρον στα “χέρια” του και εξετάζει τις επιλογές του για το καλοκαίρι.

Η τρομερή του πορεία τη φετινή σεζόν έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών συλλόγων, με τον ίδιο πάντως να έχει τονίσει πως θα επιθυμούσε να παραμείνει στη Φορτούνα εφόσον αυτή κερδίσει την άνοδο στην Bundesliga.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία η Βέρντερ Βρέμης και η Ουνιόν Βερολίνου είναι από τα κλαμπ που έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του νεαρού επιθετικού, ωστόσο στο… παιχνίδι έχουν μπει άλλες δυο!

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ οι άνθρωποι των δυο συλλόγων της Bundesliga έχουν εξετάσει τον Τζόλη, όμως σημαντικό “αγκάθι” για τους Πράσινους είναι το οικονομικό.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει του χρόνου να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας, γι’ αυτό αν η Φορτούνα δεν τα καταφέρει και δεν πάρει την άνοδο, τότε θα επιδιώξει τη μεταγραφή του σε μία από τις ομάδες της Bundesliga που τον τσεκάρουν.

Από την άλλη, από μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Τζόλη από τη Νόριτς στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο ΠΑΟΚ θα ωφεληθεί οικονομικά και θα βάλει στα ταμεία του σχεδόν το 20% του τελικού ποσού! Ταυτόχρονα, με αυτό τον τρόπο οι “ασπρόμαυροι” ήθελαν να εξασφαλίσουν, ότι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τους δεν θα κατέληγε σε άλλη ελληνική ομάδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μόκρης έφυγε από την Τορίνο και… παρέμεινε Ιταλία!

Σε μια ιδανική επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας...

Πήρε νεαρό από την Κω η Καλαμάτα για την U17!

Το πρώτο μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή πραγματοποιεί...

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Λιονέλ Μέσι!

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε ο Λιονέλ Μέσι και η...

Πιθανή η άμεση επιστροφή Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδας!

ΣΟΚ είχε προκαλέσει στα τέλη Ιουνίου η ανακοίνωση του...

Η ΑΕΚ ψάχνει… το μέλλον της σε όλη την Ελλάδα!

Σε νέα σειρά ανοιχτών δοκιμαστικών (Tryouts) στην Αττική προχωρά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ