Ολυμπιακός

Με έναν… Πρωταθλητή Ευρώπης “πέταξε” για Αγγλία ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μπέρμιγχαμ, εκεί που θα βρει απέναντι του την Άστον Βίλα, στα ημιτελικά του Youth League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζεται να παρατάξει την ομάδα του, για ένα θετικό αποτέλεσμα, έχοντας πάρει μαζί του και έναν νεαρό ποδοσφαιριστή από την U19.

Ο λόγος για τον Βασίλη Πρεκατές (γεννημένος στις 29/08/2005), που πρόσφατα στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την U19 της ομάδας.

Ο νεαρός αμυντικός, πήρε την θέση του Κουτσίδη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, και ακολούθησε την ομάδα στην Αγγλία για το κρίσιμο παιχνίδι.

Με την U19, φέτος, μετρά 27 συμμετοχές (9 στο Youth League), έχοντας σκοράρει και ένα τέρμα κόντρα στη Λαμία, στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος.

Από άλλους νεαρούς στην αποστολή είναι οι Τζολάκης, Παπαδούδης και Αλεξανδρόπουλος, που αναμένεται οι δυο να έχουν συμμετοχή.

Η αποστολή: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος, Πρεκατές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποχώρησε νεαρός από την U19 του Πανσερραϊκού!

Ελεύθερος στην αγορά βρίσκεται ο Νίκος Κορδονούρης, μετά την...

Επτά ταλέντα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην U15!

Η συνεργασία μεταξύ Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζει...

Τα πέντε ταλέντα που θα πάρει στην προετοιμασία ο Νίκολιτς!

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ολλανδία, η ΑΕΚ ξεκινά...

Ένας… 17χρονος ξεχώρισε στην φιλική “τεσσάρα” του Παναθηναϊκού!

Με νίκη και θετικές εντυπώσεις ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την...

Μεγάλο ταλέντο της U17 του ΠΑΟΚ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο ΠΑΟΚ έδεσε το μέλλον του με ένα ακόμη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ