Κυριακή, 08/09/24
Ολυμπιακός (U19) - ΑΕΚ (U19)

Ασταμάτητοι οι Πρωταθλητές Ευρώπης – Πήραν το ντέρμπι επί της ΑΕΚ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Ολυμπιακός, με τη φόρα από την κατάκτηση του Youth League, επικράτησε της ΑΕΚ με 3-0 για το πρωτάθλημα της Super League U19.

Στο 24′ οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, όταν μετά από κάθετη του Πνευμονίδη, ο Χαραλαμπόγλου δέχθηκε μαρκάρισμα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός περιοχής με τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ και να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Μαρίνη.

Ο Ολυμπιακός έγινε ακόμα πιο πιεστικός και στο 35′ ο Πνευμονίδης έκανε σέντρα από δεξιά, η άμυνα της ΑΕΚ απομάκρυνε αρχικά, όμως ο Μπακούλας με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 43′ ο Ολυμπιακός σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Τανούλη, όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω σε αμυντικό της ΑΕΚ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους. ο Πνευμονίδης είδε την κίνηση του Χαραλαμπόγλου στο χώρο και εκείνος με όμορφο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0.

Στο 68′ ο Πνευμονίδης πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον Βαλκάνη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαραλαμπόγλου, ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Ολυμπιακό.

Συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Αλαφάκης (82′ Παναγάκος), Πρεκατές, Δάμα (59′ Κουτσογούλας), Λιατσικούρας (74′ Λώλης), Μπακούλας, Πνευμονίδης (74′ Λίγδας), Καρανάτσιος (59′ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου.

ΑΕΚ: Μαρίνης, Χατζηνικολάου (57′ Ελέζι), Χριστακόπουλος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Σβίγκος, Κολιμάτσης, Μαρούτσης (74′ Βασίλας), Γιαννούλης (25′ Πανορμίτης), Γεωργέας (74′ Κρουσελνίτσκι), Κοντορούχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...