Λάρισα (U17) - ΠΑΣ Γιάννινα (U17)

Ασταμάτητη η Λάρισα – Πέρασε εύκολα τον ΠΑΣ!

Η Λάρισα κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλημα της Super League U17, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν την νικηφόρα πορεία.

Η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε στο 5′ 1-0 με εκτέλεση κόρνερ του Ρίζου και κεφαλιά στην απέναντι γωνία που έκανε ο Κουτζαηλίας. Στο 18′ έγινε ωραίος συνδυασμός Όντου και Γραββάνη και ο δεύτερος σκόραρε με διαγώνιο σουτ για το 2-0.

Το 3-0 ήρθε στο 30′ με ενέργεια του Ρίζου που πέρασε αντιπάλους με σλάλομ και πάσαρε στον Κουτζαηλία που ευστόχησε με πλασέ. Το 4-0 έγινε στο 38′ και πάλι με τον Κουτζαηλία αφού έκανε εξαιρετική προσωπική ενέργεια.

Μάλιστα η Λάρισα είχε και δοκάρι με τον Όντο, που δεν κατάφερε να αυξήσει το σκορ.

Ο ΠΑΣ, από την άλλη, είχε χαμένο τετ α τετ με τον Σκουτελιά μετά το 1-0, ωστόσο είχε και δυο-τρεις καλές φάσεις μετά το 4-0 να μειώσει στο σκορ, χωρίς να τα καταφέρει.

Συνθέσεις των ομάδων

Λάρισα: Σπανός, Αρσένης (45′ Μπαργιώτας), Γκρόζος, Αβραμούλης, Δεμίρης, Βαρσάμης (45′ Μπασδέκης), Κουτζαηλίας (55′ Καλαθάς), Ρίζος (55′ Τσακνάκης), Γραββάνης, Δημηνίκος (45′ Μπιώτης), Όντος

ΠΑΣ Γιάννινα: Παντελίδης, Βενέτης, Γκρέστας, Γκόγκας, Αναγνωστόπουλος, Ζιακόπουλος (71’ Νούγιας), Τούφας, Σκουτ(55’ Νικολάου), Φλώρος (55’ Κούτρας), Τζοβάρας, Κοσμάς (55’ Ζέρβας)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ