Γερμανία

Ένας… χαμός για τον Τζόλη από Ελλάδα και Γερμανία!

Ο Χρήστος Τζόλης έχει καταφέρει να… ξεχωρίσει σε αρκετές λίστες ομάδων, που τον τσεκάρουν για την μεταγραφή του.

Η τρομερή του πορεία τη φετινή σεζόν έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών συλλόγων, με τον ίδιο πάντως να έχει τονίσει πως θα επιθυμούσε να παραμείνει στη Φορτούνα εφόσον αυτή κερδίσει την άνοδο στην Bundesliga.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία η Βέρντερ Βρέμης και η Ουνιόν Βερολίνου είναι από τα κλαμπ που έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του νεαρού επιθετικού.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ οι άνθρωποι των δυο συλλόγων της Bundesliga έχουν εξετάσει τον Τζόλη, όμως σημαντικό “αγκάθι” για τους Πράσινους είναι το οικονομικό.

Μάλιστα οι Γερμανοί αποκαλύπτουν πως υπάρχουν ελληνικοί σύλλογοι που βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Τζόλη.

Προσφάτως, μάλιστα, οι οπαδοί της ομάδας από το Ντίσελντορφ είχαν ξεκινήσει… διαδικασία συλλογής χρημάτων για να καταφέρουν να τον κρατήσουν.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στο μηδέν Κηφισιά και Ατρόμητος!

Ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) σημείωσαν η U15 της Κηφισιάς...

Νίκη – τρίποντο για τον Παναθηναϊκό επί της Καλαμάτας!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό, όπου επικράτησε με 8-0 της...

Καταιγιστική η U15 της ΑΕΚ επί του Βόλου!

Η ΑΕΚ νίκησε 4-0 τον Βόλο σε αγώνα για...

Εντός έδρας νίκη επί της Καλαμάτας για τον Παναθηναϊκό!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό με 2-0 επί της Καλαμάτας,...

Άνετη επικράτηση για την U15 του Ολυμπιακού!

Η U15 του Ολυμπιακού πήρε μια τεράστια σε σκορ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ