ΠΑΟΚ (U12)

Νέο… ταλέντο στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έφερε ακόμη ένα ταλέντο, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις δοκιμές.

Ο λόγος για τον νεαρό Μάριο Τσότα, όπου πήρε μεταγραφή από την ΑΕ Ευόσμου και πλέον θα φορά τη φανέλα της U12 της ομάδας.

Η μεταγραφή ανακοινώθηκε από πλευράς ΑΕ Ευόσμου με επίσημη ανάρτησή της στα social media, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως “η ακαδημία μας αισθάνεται υπερηφάνεια και θα είναι δίπλα στα παιδιά της”

Αναλυτικά όσα σημειώθηκαν στην επίσημη ανακοίνωση:

“Από την Α.Ε.Ευόσμου στον ΠΑΟΚ! Στόχος για την Α.Ε.Εύοσμου είναι η διασκέδαση, η πρόοδος και η εξέλιξη των παιδιών μέσω των προπονήσεων και της τακτικής που ακολουθεί η ακαδημίας της με όλα τα τεχνικά σταφ που βρίσκονται δίπλα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ανά πάσα στιγμή.

 

Συμμετέχοντας σε διάφορα τουρνουά εκδρομές και διοργανώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν με άλλου επιπέδου ομάδες, να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν αλλά και να εξελιχθούν, κάνοντας τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα με τον σωστό τρόπο και πάντα με σεβασμό προς στον αντίπαλο και τα ιδεώδη που πρεσβεύει το άθλημα.

 

Κάτι ανάλογο έγινε και με τον γεννημένο του 2012, Μάριο Τσότα, μέλος της ακαδημίας μας τα τελευταία 3 χρόνια που ξεχώρισε και πλέον ανήκει στην Κ12 του ΠΑΟΚ μετά από δοκιμή του. Η ακαδημία μας αισθάνεται υπερηφάνεια και θα είναι δίπλα στα παιδιά της. Η οικογένεια της Α.Ε.Ευόσμου λοιπόν εύχεται καλή συνέχεια και καλή αρχη στην νέα ποδοσφαιρική «στέγη» του Μάριου”.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

Το πιο δυνατό πρότζεκτ της ΑΕΚ έχει… όνομα: Αργύρης Αργυρίου!

Ο 17χρονος Αργύρης Αργυρίου, που μπήκε αλλαγή στο 8-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ