Στίβος

Φοβερός ο Τεντόγλου στην Οστράβα! (photo)

Ο Έλληνας πρωταθλητής, που είχε κάνει πρεμιέρα στο Μπόχουμ είχε φτάσει τα  8,07 μέτρα, συμμετείχε σε μίτινγκ στην Οστράβα και κατάκτησε την πρώτη θέση.

Έκανε ρεκόρ στο μήκος με 8,04 μ. στην πέμπτη του προσπάθεια που ταυτόχρονα είναι και ρεκόρ διοργάνωσης , σε έναν αγώνα, που ξεκίνησε με δύο άκυρα άλματα, συνέχισε με 7,76 μ. και 7,79 μ. και έκλεισε στα 7,68 μέτρα.

 

 

Δεύτερος στην Οστράβα ήταν ο Ουκρανός Βλάντισλαβ Μαζούρ με 7,77 μ. και τρίτος ο Βρετανός Νταν Μπραμπλ με 7,74 μέτρα.

Ο Τεντόγλου θα συνεχίσει τους αγώνες στοχεύοντας πια στον ανοιχτό στίβο, μετά την αναβολή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού.

Ο 22χρονος άλτης νικητής πέρυσι στην Γλασκώβη θέλει πριν φύγει η χειμερινή σεζόν να έχει καταφέρει μια επίδοση, καλύτερη από το ατομικό  ρεκόρ τα 8,38 μέτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αιώνιο”… Μπρα Ντε Φερ για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

Η Χεορχίνα έβαλε “φωτιά” με μια… ατάκα της – “Έπεσαν” πάνω της στα Social!

Λίγες λέξεις χρειάστηκαν για να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων στο...

Έχει πάρει τα “μυαλά” της Ευρώπης το σούπερ ταλέντο του Ολυμπιακού!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνια για να καθιερωθούν και...

Ο Καρέτσας έχει προκαλέσει… χαμό στην Ευρώπη!

Μόλις 19 χρονών και ήδη στο στόχαστρο των μεγαλύτερων...

Νίκη για την Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο!

Ιδανική πρεμιέρα στη δεύτερη προκριματική φάση του WU19 EURO...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ