Μπάσκετ

Τα κορίτσια αγκαλιάζουν το μπάσκετ!

Κορίτσια από διαφορετικά σημεία της Ελλάδας πάτησαν παρκέ, έκαναν την γνωριμία τους με την πορτοκαλί μπάλα και για κάποια από αυτά μπορεί να ήταν και το πρώτο ερέθισμα για μια σχέση ζωής με το μπάσκετ.

Συνολικά 1.264 κορίτσια Δημοτικών Σχολείων υπό την επίβλεψη ομοσπονδιακών προπονητών συστήθηκαν στο μπάσκετ μέσα από προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Χάρη και στη συνεργασία της Περιφέρειας, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων, αλλά και των τοπικών Ενώσεων που βοήθησαν τα μέγιστα.

Αρμόδιοι από την ΕΟΚ και τη FIBA για το πρόγραμμα αυτό στη χώρα μας είναι ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Άρης Ζώης, υπεύθυνος προγράμματος ο Δημήτρης Μπακογεώργος, κεντρικός συντονιστής ο Θωμάς Χάρμπαλης.

Με τον συντονισμό να γίνεται από το γραφείο των Εθνικών Ομάδων.

Οι περιφέρειες που συνεργάστηκαν είναι της Αττικής,της Κεντρικής Μακεδονίας,της Κρήτης,της Πελοποννήσου,της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.

Η Α΄Φάση είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Κρήτη και ολοκληρώθηκε στην Αττική στις 28 Ιανουαρίου του 2020.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με την Β’Φάση να αρχίζει το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου από το Ηράκλειο Κρήτης και θα συνεχιστεί σε Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Βόλο, Λάρισα, Πάτρα, Μάνδρα, Ηλιούπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Διπλό” στην Τρίπολη για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, όπου επικράτησε με...

“Σαρωτική” εμφάνιση για την U17 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την έδρα του ΟΦΗ, επικρατώντας...

Πήρε το τρίποντο στον Βόλο ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος έφυγε από τον Βόλο, επικρατώντας με 1-0,...

Διπλό στην Κρήτη και… πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πήγε στην Κρήτη και επικράτησε με 4-1...

Τρομερή Λάρισα πέρασε με… τετάρτη από τον Άρη!

Η Λάρισα πέρασε από την έδρα του Άρη, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ