Πολο

Τελειώνει ο Μορφέσης από την Εθνική!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία των διεθνών βρέθηκε με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο και όπως φαίνεται το χάσμα μεταξύ της τεχνικής ηγεσίας και των παικτριών είναι αγεφύρωτο. Οι διεθνείς τόνισαν ότι επιθυμούν το τέλος ολόκληρου του τεχνικού επιτελείου.

Πιθανοί προπονητές που μπορεί να πάρουν την θέση του Μορφέση, είναι ο Χάρης Παυλίδης που είναι προπονητής στον Ολυμπιακόυ, η Αλεξία Καμμένου που είναι στην Βουλιαγμένη αλλά και του Τεό Λοράντο.

Ο Γιώργος Μορφέσης έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα με την Εθνική κερδίζοντας, 15 μετάλλια μεταξύ αυτών 1 χρυσό σε Παγκόσμιο και 3 ασημένια σε Ευρωπαϊκά.

Έχει διατελέσει και προπονητής των μικρών Εθνικών ομάδων.

Οι αποφάσεις των εμπλεκομένων πρέπει να είναι άμεσες, γιατί υπάρχει μπροστά ένας πολύ μεγάλος στόχος και δεν είναι άλλος από το Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης σε 1,5 μήνα από τώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη νίκη για την Εθνική Παίδων επί της Σουηδίας!

Η Εθνική Παίδων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 3-2...

“Νίκη με πίστη στις αρχές μας και προετοιμασία για Γερμανία”!

Ανάμεσα στην ικανοποίηση για τη νίκη 5-0 επί της...

Εμφάνιση… έξι αστέρων για την U19 του Βόλου!

Η U19 του Βόλου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε...

Η Μίλαν “ζαχαρώνει” τον Καρέτσα και κοιτάζει… να τα “σκάσει” χοντρά!

Και η Μίλαν εμφανίζεται ανάμεσα στους μνηστήρες για τον...

Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και συνεχίζει το αήττητο!

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ