Δευτέρα, 22/12/25
Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025
Τένις

Έκανε… σεφτέ ο Τσιτσιπάς! (vids)

Άνοιξε λογαριασμό στο  ΑTP Cup ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε άνετα του Ζβέρεφ, με 2-0, χαρίζοντας την πρώτη νίκη της Ελλάδας στη διοργάνωση.

Ο 21χρονος αθλητής έκανε περίπατο στο 1ο σέτ, καθώς συνέτριψε τον ομόσταυλό του με 6-1. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά για εκείνον. Ο Γερμανός προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο 2ο σέτ. Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς αντέδρασε και με δύο μπρέικ πέρασε μπροστά στο σκορ. Χωρίς να κατεβάσει ταχύτητες, πέτυχε το 4-2 και το 5-3, με τον αντίπαλο του να μειώνει σε 5-4. Όμως ο Έλληνας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα δυνατό χτύπημα θα διαμορφώσει το τελικό 6-4.

Αυτή ήταν και η πέμπτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Ζβέρεφ, ισοφαρίζοντας τη σειρά κόντρα της Ελλάδας στην Γερμανία σε 1-1. Πλέον καταλυτικό ρόλο θα παίξει το επερχόμενο διπλό, παιχνίδι που θα αγωνιστεί και ο Στέφανος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από το Αγρίνιο η U15 της Κηφισιάς!

Η U15 της Κηφισιάς πέρασε τον Παναιτωλικό, επικρατώντας με...

Ένα και… καλό για τον Παναιτωλικό επί της Κηφισιάς!

Ο Παναιτωλικός πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, επικρατώντας με...

“Διπλό” στη Λάρισα για τον Πανσερραϊκό!

Νίκη για τον Πανσερραϊκό στη Λάρισα με 2-0, για...

Νίκη για την U17 της Λάρισας επί του Πανσερραϊκού!

Η Λάρισα έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και επικράτησε με...

Νίκησε την Κηφισιά και προκρίθηκε ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο της Κηφισιάς, επικρατώντας με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ