Ολυμπιακός

Τσεκάρει νεαρό εξτρέμ της Πόρτο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον σχεδιασμό του καλοκαιριού, με το όνομα μάλιστα του Γκαστόν Μπόρζες (γεννημένος στις 29/03/2001) της Πόρτο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ο νεαρός άσος αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στο αριστερό άκρο.

Ο Μπορζές αγωνίζεται στην Πόρτο και φέτος μετρά 16 συμμετοχές, δίνοντας τρεις ασίστ, με την ομάδα του να τσεκάρει τις επιλογές της. Είναι 11 φορές διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ συνολικά με την πρώτη ομάδα των Δράκων έχει 38 συμμετοχές.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ενώ η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τους Πορτογάλους, όπου μετά τον Κάρμο, έχει πρόθεση να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι.

Δείτε τον σε δράση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από το Φιλυρό η ΑΕΚ στη Super League U17!

Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Άρη, επικρατώντας...

Πέρασε με… τρίτη από τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πέρασε με νίκη το εμπόδιο του Άρη...

“Aποφασιστικότητα για τη νίκη”!

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία στο Mourneview...

Ήττα από την Τσεχία σε τουρνουά για την Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 3-1 από την αντίστοιχη της...

Φιλική ήττα για την Εθνική U16!

Η Εθνική U16 ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ