Αγγλία

Με… 5χρονο αγόρι η αποστολή της Ρότσντεϊλ!

Με ένα 5χρονο αγόρι, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο έχοντας δώσει τεράστια μάχη με τον καρκίνο,  θα αποτελείται η σημερινή 18άδα της Ρότσντεϊλ για την αναμέτρηση κόντρα στην Χαρτλπουλ.

Ο μικρός Τζόσουα ΜακΚόρμακ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της αγαπημένης του ομάδας, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο προκειμένου να έχει άδεια συμμετοχής στην αναμέτρηση και να μπορεί να συμπεριληφθεί στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές της Ρότσντεϊλ.

Παρόλα αυτά, η κατάστασή του είναι τέτοια που δεν τον βοηθάει και δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί στο γήπεδο, με τ’ όνομά του ωστόσο να υπάρχει στο φύλλο αγώνος και την φανέλα του να βρίσκεται κανονικά στα αποδυτήρια.

Έτσι λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές της Ρότσντεϊλ θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να συναντήσουν τον μικρό την επόμενη ημέρα, να του δώσουν τη φανέλα του και να τον δουν να χαμογελάει σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έβαλε… δύσκολα ο Παναιτωλικός αλλά πήρε το τρίποντο ο Ολυμπιακός!

Ο Παναιτωλικός έβαλε πολλές δυσκολίες, ωστόσο ο Ολυμπιακός πήρε...

Νίκη για την U17 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού!

Η U17 του Ολυμπιακού κατάφερε να πάρει τη νίκη...

Ένα και… καλό για την ΑΕΚ στη Super League U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ και να...

Νίκη για την U15 της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του...

Διπλό για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη!

Νίκη για τον Παναθηναϊκό, όπου επικράτησε του Αστέρα με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ