Κυριακή, 08/09/24
Αγγλία

Ταλέντο της Μπάγερν ο αντικαταστάτης του Σαλάχ!!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Τζαμάλ Μουσιάλα θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού με την αγωνιστική του παρουσία.

Όμως ο 20χρονος άσος βλέπει διαρκώς ότι δεν υπολογίζεται στα αρχικά πλάνα του προπονητή του Τόμας Τούχελ, διότι προτιμάει τον Μίλερ.

Έτσι σύμφωνα με την ”SportBild”, αυτό δεν χαροποιεί τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος απαιτεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής κάτι που δεν το έχει.

Παράλληλα ο Γερμανός άσος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μέχρι το 2026 και έτσι ο Τζαμάλ δεν επιθυμεί να επεκτείνει ακόμα παραπάνω την συνεργασία του, διότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά σχέδια του Γερμανού κόουτς.

Γνωρίζοντας αυτή την εξέλιξη η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Μουσιάλα, ο οποίος προορίζεται ως αντικαταστάτης του Μοχάμεντ Σαλάχ σε περίπτωση φυγής του. Ο τεχνικός των ”reds” Γιούργκεν Κλοπ τον έχει πολύ ψηλά στην μεταγραφική του λίστα και δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται στην Premier league.

Πάντως η ομάδα της Bundeliga θέλει να τον κρατήσει και για να τον πείσει του αύξησε την ετήσια αμοιβή του, η οποία κυμαίνεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Όμως ο νεαρός δεν αναζητεί περισσότερα χρήματα, παρά μόνο να αγωνιστεί παραπάνω σε έναν σύλλογο που θα τον εκτιμήσει για τις πλούσιες δεξιότητες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...