Ατρόμητος U17

Ανακοινώθηκε ο προπονητής της U17 του Ατρομήτου!

Τον αντικαταστάτη του Βασίλη Καλτσή, ο οποίος παραιτήθηκε πριν λίγες ημέρες, έκανε γνωστό ο Ατρόμητος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης του πριν από λίγο.

Πιο συγκεκριμένα, την τεχνική ηγεσία της U17 της ομάδας του Περιστερίου θα αναλάβει ο Σάκης Σάσσαλος ενώ άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Σωτήρης Ρίζος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας U17 είναι ο Διονύσης Σάσσαλος με συνεργάτη τον Σωτήρη Ρίζο.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε κατόπιν εισήγησης του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου που έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ομάδας μας Γιώργο Σπανό και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο.

Ο Διονύσης (Σάκης) Σάσσαλος είναι παλιός άσος του Ατρόμητου στη δεκαετία του ‘ 80 με θητεία στους πάγκους ομάδων Γ’ και Δ’ Εθνικής. Τα τελευταία χρόνια είναι στην Ακαδημία του ΑΠΣ Ατρόμητος έχοντας την τεχνική ηγεσία των ομάδων U16 και U14.

Ο Σωτήρης Ρίζος έχει διατελέσει προπονητής της ομάδας U20, ενώ επί σειρά ετών είναι μέλος της Ακαδημίας του ΑΠΣ Ατρόμητος.

“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η ευκαιρία που μου δίνει η ΠΑΕ Ατρόμητος για να αναλάβω την U17 και πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών” δήλωσε ο Σάκης Σάσσαλος στο atromitosfc.gr και συνέχισε:

“Γνωρίζω την ομάδα, αποτελείται από παιδιά που είναι καλοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες. Θα επιχειρήσουμε να περάσουμε τη φιλοσοφία της επαγγελματικής ομάδας και να αλλάξουμε τη ψυχολογία της. Πιστεύω ότι στη διάρκεια τα παιδιά θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και στις υποχρεώσεις που έχει αυτή η φανέλα. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα δώσω όλο τον εαυτό μου για να βγάλω το καλύτερο αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς”.

Ο Σωτήρης Ρίζος δήλωσε από τη δική του πλευρά τα εξής: “Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω την ομάδα που με δέχθηκε πάλι στην αγκαλιά της. Όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν ένιωσα ότι είμαι μακριά από τον Ατρόμητο. Το αντίθετο μάλιστα. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου μαζί με τον Σάκη Σάσσαλο για να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει αυτή η ομάδα τόσο με την πορεία της στο πρωτάθλημα όσο και με την προετοιμασία των παικτών που πρέπει να περάσουν στην U20 στην επόμενη χρονιά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Τρίποντο για τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο, που έφυγε με το...

Πήρε τη νίκη στον Βόλο ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Πέρασε από το Ρέντη με νίκη ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Ρέντη, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ