Κυριακή, 08/09/24
Ελληνορωμαϊκή Πάλη

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο 17χρονός Έλληνας, πήρε το χρυσό μέσα στην Τουρκία!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο 17χρονος Έλληνας παλεστής, Αρίωνας Κολιτσόπουλος έγραψε ιστορία μέσα στην Τουρκία καθώς στην κατηγορία των 71κ. στην ελληνορωμαϊκή πάλη σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία. Απέναντι στον σπουδαίο Ιρανό Μοχαμαντιάν, ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος χρειάστηκε να κάνει επική εμφάνιση και να επικρατήσει με 6-5!

 

Ο Εθνικός ύμνος μέσα στην Κωνσταντινούπολη σε έναν τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών του Έλληνα πρωταθλητή και φυσικά έκανε άπαντες να νιώσουν μεγάλη υπερηφάνεια. Ο Κολιτσόπουλος έγραψε ξανά ιστορία, όπως είχε κάνει άλλωστε και πέρυσι που έγινε ο πρώτος Ελληνας αθλητής που είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στην ελληνορωμαϊκή U17.

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος ξεκίνησε την πορεία του στη διοργάνωση κόντρα στον Κρίστιαν Ρίσκα. Ο Έλληνας αθλητής επικράτησε με 7-1 και προκρίθηκε στους 16 καλύτερους.

Στη φάση των “16”, ο Κολιτσόπουλος αντιμετώπισε τον Κορεάτη Σέονγκμιν Γιανγκ και πήρε τη νίκη με πτώση. Με νέα σπουδαία εμφάνιση, ο Κολιτσόπουλος νίκησε με 7-3 τον Ντίας Σεϊτκαλίγιεφ από το Καζακστάν και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Εκεί κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Ρώσο Αμπντουραχμάν Αμπντουλκαντίροφ. Ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός, αλλά ο Κολιτσόπουλος ανέπτυξε τις αρετές του στην παλαίστρα επικράτησε με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό όπου νίκησε τον Ιρανό Μοχαμαντιάν και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

 

Τέλος ο Θανάσης Τσινιάς αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ των 45 κιλών της Ελληνορωμαϊκής στο Παγκόσμιο U17 της Τουρκίας. Ο Έλληνας παλαιστής προηγήθηκε 1-0 του Νίκα Τσετσχλάτζε από τη Γεωργία, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός συνέχειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...