Χανιά (U19)

Έκοψαν την… πίτα τους στην U19 των Χανίων!

Η U19 των Χανίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, για τη νέα χρονιά.

Την πίτα ανέλαβε να κόψει ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Παπαδάκης, με τους τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί να είναι οι Κώστας Σκοπελίτης και Μανώλης Πατεράκης που πήραν και από ένα δώρο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Χανίων:

“Μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα, η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Χανιά έκοψε χθες, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

 

Η μικρή γιορτή στήθηκε στο γήπεδο του Βαρυπέτρου αμέσως μετά την προπόνηση, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας. Εκ μέρους της διοίκησης παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κος Γιώργος Ξηρουχάκης ο οποίος ευχήθηκε στους νεαρούς παίκτες του Συλλόγου μας, καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες.

 

Την πίτα ανέλαβε να κόψει ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Παπαδάκης ο οποίος με τη σειρά του έστειλε θερμές ευχές στους ποδοσφαιριστές του για ένα εποικοδομητικό νέο έτος , με υγεία και νίκες. Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Κώστας Σκοπελίτης και Μανώλης Πατεράκης που κέρδισαν από ένα δώρο.

 

Από την γιορτή δεν έλειψαν φυσικά και οι μεζέδες της ψησταριάς με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν ένα πλούσιο δείπνο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ