ΠΑΟΚ

Ο Μιχαηλίδης έλαβε το… μήνυμα του Λουτσέσκου!

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν να φύγει με δανεισμό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ τον κράτησε, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός τον ήθελε στην πρώτη ομάδα.

Έτσι τον πήρε για προπονήσεις ξανά στη πρώτη ομάδα και όχι με τη δεύτερη του Γκαρσία, ωστόσο… έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Όπως γράφει το metrosport, ο ΠΑΟΚ την δεδομένη στιγμή έχει μία ιεραρχία στους στόπερ (βασικό δίδυμο Ινγκασον και Κουλιεράκης και αναπληρωματικοί Νάσμπεργκ και Κάργα και μετά ο Μιχαηλίδης) και προφανώς στο ματς με την Λαμία, ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να δώσει σε Νάσμπεργκ-Κάργα την ευκαιρία που τους δίνεται λόγω του τραυματισμού του Κουλιεράκη.

Ίσως, για τον Γιαννιτσιώτη στόπερ, αν ο ΠΑΟΚ, πάρει σκορ πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι, ο δεύτερος αγώνας με την ομάδα της Φθιώτιδας να είναι η ευκαιρία που περιμένει.

Το θέμα είναι, θα την πάρει την ευκαιρία του;

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατέρρευσε για… δεύτερη φορά στο γήπεδο ο Μουσιάλα!

Έντονη ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του...

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τις… αλλαγές στην U19 του!

Το τεχνικό επιτελείο της U19 του Πανιωνίου ανακοίνωσε η...

Ο ΠΑΟΚ πήρε ταλεντάκι από συνεργαζόμενη Ακαδημία!

Ένα ακόμη "παιδί" της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης...

ΣΟΚ με νεαρό ποδοσφαιριστή – Στην εντατική από πνιγμό!

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Σάσαρι, στη...

Ο Ολυμπιακός θέλει νεαρό από τη Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός έχει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ