Πέμπτη, 11/09/25
Ιταλία

“Θέλουμε 40 βαθμούς για την παραμονή”!

Ο προπονητής της Γιουβέντους, ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας του και το αυριανό (7/2) ματς πρωταθλήματος με την Σαλερνιτάνα.

Ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε πως οι “μπιανκονέρι” πρέπει να φτάσουν τους 40 βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ πρώτος στόχος είναι να ξεπεράσουν τις ομάδες που είναι ακριβώς από πάνω τους στη βαθμολογία.

“Κοιτάζοντας τη βαθμολογία και το ματς με την Σαλερνιτάνα είναι μάχη που δίνει… έξι πόντους. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα είναι πολύ σημαντικό να το αντιμετωπίσουμε με σωστή προσέγγιση. Πρέπει να φτάσουμε στους 40 πόντους, που θα μας εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Είναι αστείο, αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Ο πρώτος στόχος είναι να φτάσουμε τις ομάδες που είναι μπροστά από εμάς στη βαθμολογία”, ήταν τα λόγια του.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρης (Aκαδημία)

Μεταγραφή για την Ακαδημία του έκανε ο Άρης!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε την πρώτη του μεταγραφή στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα του Άρη. Ο λόγος...
Αστέρας Aktor

Ο Αστέρας έδωσε επαγγελματικό σε μεγάλο ταλέντο του!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του, με τον Αστέρα να τον επιβραβεύει...
Εθνική Νέων (U19)

“Χ”αλάστηκε για… δεύτερη φορά με τη Γεωργία η Εθνική...

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη ισοπαλία της Εθνικής μας ομάδας επί της Γεωργίας, σε φιλική αναμέτρηση, οι...
Εθνική Ελπίδων (U21)

Απίστευτη Εθνική “διέλυσε” την Μάλτα στην πρεμιέρα!

Ιδανική πρεμιέρα στα προκριματικά του U21 EURO 2027 για την Εθνική Ελπίδων, η οποία επικράτησε 5-0 της...
Εθνική Ελπίδων (U21)

Και το… “κερασάκι” ήρθε στο φινάλε – 5ο γκολ...

Η Εθνική μας ομάδα έφτασε και σε πέμπτο γκολ, λίγο πριν το φινάλε, ολοκληρώνοντας μια τρομερή εμφάνιση. Λίγο...